MAGAZIN HÍREK

2010. április 15., csütörtök

MADONNA és David Guetta új albuma bombasiker lesz!


Miután Kelly Rowland toplistás lett David Guetta segítségével, nem volt kérdéses, hogy idővel egy-egy világsztár is bekopogtat az ajtaján. Igaz Guetta producerkedett már a Balack Eyed Peas The End albumán, de hogy éppen a popdíva, azaz Madonna legújabb albumán fog dolgozni arra azért kevesen fogadtak volna.
Jó rendben van, hogy egy remixet összehoznak (Revolver) már, (lásd kép) de hogy egy egész albumot?!!! Napokban már az egyik magyar adón is feltekerhettem a hangerőt, mikor hallottam a debütáló szám felkonfját. Madonna mindig kész volt megújulni, bízom benne, hogy valóban pörgős és táncolható albumot hoz össze a sztár kettős. Egyébként David Ausztráliában Destiny’s Child egykori énekesnőjének is besegít és azt is lehet már tudni, hogy Madonna után, Britney Spears és Rihanna is kavarna egy albumot a világhírűvé lett DJ-el,

Ha már Madonnánál tartunk, aki azért köztudott, hogy nem veti meg a fiatal férfitesteket nem is olyan régen az egész világ értesülhetett az ötven évesen is dögös díva boldogságának, amikor a W magazin fotósorozatán felcsípte a nála 28 évvel fiatalabb brazil Jesus Luz-t. Madonna egy Victoria Beckham kreációban pózolt a kamerák előtt és nyilván boldogan tűrte a megpróbáltatásokat, hisz a jelenet lényege az volt, hogy közben szemeznie kellett Jesus meztelen testével, közelebbről a férfiasságával.

Nyilván ennek hatására gondolt ismét az anyaságra, de mint tudjuk a világsztárok nem igazán szeretnek szülni inkább adoptálni, szóval Jesusnak nem kell a teljesítménykényszertől reszketnie. Talán ezért is utazott el a Raising Malawi Akadémia elnevezésű lányiskolának alapkőletétjére hisz Madonna négy gyermeke közül kettőt Malawiból fogadott örökbe. Na persze ne legyünk igazságtalanok, mert az énekesnő 15 millió dollárt áldozott az iskolára melyben az ország 28 körzetéből ötszáz diák tanulhat majd. Az iskola hasonló lesz Oprah Winfrey Dél-Afrikában alapított leányiskolájához. A 12 milliós Malawiban közel 500 ezer gyerek vesztette el legalább egy szülőjét az AIDS miatt szóval minden segítség jól jön.

Talán ezért is van hogy annyian rajonganak Madonnáért. és az elmúlt 10 évben egyetlen más énekes vagy együttes számait sem játszották oly gyakran a brit rádiókban, tévékben, klubokban, pubokban, mint az amerikai énekesnőét. A Beatles együttes került a lista második helyére, Robbie Williams a harmadik, a Queen együttes a negyedik. A lista nagyon attraktív, de hogy mennyire vezet Madonna azt talán nem is a Beatles hanem inkább a Rolling Stones tizenkilencedik helye mutatja meg igazán.

Van is mit tanulnia a lányának, aki egyrészről imádja a ruhatervezést másrészről évek óta jár táncolni. Állítólag hatalmas tehetség, és mindenképpen a szórakoztatóiparban képzeli el a jövőjét, de a filmipar felé is kacsingat.
Volt esélye hogy a kedvenc sorozatában szerepet kapjon, de a Harry Potteres szerepléshez még fiatalnak tartotta a szigorú mama, de most úgy látszik a Madonna által készített filmben, a VIII. Henrikben mégiscsak debütálni fog a filmvásznon. Na nem lesz főszerep, de kezdésnek ez se rossz.

Talán Magyarországra is eljönnek együtt, hisz hallottam egy hírt miszerint a new york-i otthona után Budapesten is berendez egy házat. De ha nem talál megfelelőt, nálam is ellakhat! Nagy nyilvánosság előtt jelentette ki, hogy olyan környezetbe vágyik, amely "nyugalmával és egzotikumával magával ragadja"! Budapest pedig igencsak pazar látvány a budai hegytetőről és a nyugalma is biztosított azokból a jogdíjakból, melyből Madonna kénytelen vegetálni!

De nem sajnálom tőle, mert el kell ismerni céltudatos, sikeres, csinos nő, aki kőkeményen megdolgozott a sikeréért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése