MAGAZIN HÍREK

2010. április 20., kedd

Homoszexualitás vagy háború Kínában!


A homoszexualitás elterjedéséhez, szélsőséges esetben háborúkhoz is vezethet a rengeteg nemi alapon szelektált abortusz Kínában. Noha a női magzatok elhajtása törvénytelen Kínában, a gyakorlat továbbra is marad, ami ahhoz vezethet, hogy 2020-ban már 30 millióval több házasulandó férfi lesz, mint nő. Az egyensúlyhiány a gyakorlatban az élet több területén is éreztetheti majd a hatását, komoly következményekkel kell számolnia az ázsiai országnak. Megalapozott feltételezések alapján a nők hiánya, Dél-Koreához hasonlóan Kínában is fellendítheti majd a katalógusból rendelt, import menyasszonyok számának növekedését. Odahathat, hogy adott esetben a homoszexualitás is elterjedjen annak ellenére, hogy Kínában jelenleg nem igazán tolerálják a másságot. A túl sok férfi megsokszorozhatja azokat a bűncselekményeket, mint a menyasszonyszöktetés, nőcsempészet, szélsőséges esetben kilátásba helyez egy olyan háborút is, melynek célja a férfifelesleg kiirtása.

Júniusban atombomba robban!

Phenjan májusban vagy júniusban tervezi végrehajtani harmadik atombomba-tesztjét - közölte a dél-koreai YTN televízió diplomáciai forrásokra hivatkozva. A televízió információi szerint a nukleáris teszt előkészületei februárban kezdődtek. A meg nem nevezett forrás szerint Phenjan technikai felkészültsége sokat javult a legutóbbi kísérlet óta, így a következő robbantás növelni fogja Észak-Korea képességét a nukleáris fegyverek előállítására. A kommunista ország már egy éve bojkottálja az atomprogramja miatt létrehozott nukleáris leszerelési tárgyalásokat, és csak abban az esetben hajlandó újra tárgyalóasztalhoz ülni, ha a nyugati országok visszavonják a legutóbbi, 2009-es atomkísérlete után kivetett ENSZ-szankciókat.

Pamela prosti lett?

Komoly anyagi gondokkal küzd a világ leghíresebb Playboy-nyuszija aki mostantól pénzért kapható a szexre. Pamela Anderson kölcsönökből és rangon aluli, megalázó szereplésekből tartja el magát és két fiát. A Baywatchban feltűnt bombázóhoz korábban hiába dőlt zsákszámra a pénz, mind elverte. Nagy lábon élt, majd amikor rászokott a pókerezésre, még inkább úszni kezdett a pénze. Nemrégiben egy nyilatkozatában elismerte: korábbi férjével, Rick Salomonnal a válásuk után is lefeküdt rendszeresen pénzért, csak hogy törleszteni tudja kártyaadósságait.

84 centis édesanya

Cristianne egy nagyon ritka betegségben szenved, hiszen a csontjai nem nőnek korának megfelelő mértékben. Míg a szervei és izmai fejlődnek, addig a csontképződés teljesen leállt. Cristianne és az orvosok számára a terhesség egyedülálló volt, hiszen nem volt a szülészeknek korábbról tapasztalatuk, hogy túlélheti-e a lány a szülést. Mivel a baba folyamatosan nőtt a mama méhében, akár össze is roppanthatta volna egy idő után a szívét és tüdejét. Kyrsten 30 héten át harcolt a túlélésért az anyaméhben, végül koraszülötten ugyan, de egészségesen világra jött. Cristianne szüleivel és vőlegényével, Jeremy Bowden-nel él Washington államban. A mindennapi élet nehéz a 84 centis édesanyának, akinek pelenkázni, etetni és fürdetni kell kislányát. Ráadásul, amikor a család kilép otthonról, rendszeresen megbámulják és megjegyzéseket tesznek rá az utcán. A levélben személyes találkozóra invitálta rajongója a brit zenészt.

Papírtekercsen küldtek jókívánságot
A német város Beatles-múzeuma fennállásának tízéves évfordulója alkalmából több száz rajongó rótta a zenésznek szánt személyes üzenetét egy papírtekercsre németül és angolul. "Nagyon sok vicces dolog szerepel a levélben, szinte senki sem akadt, aki pusztán csak a nevét írta alá" - mondta Rainer Moers, a múzeum igazgatója. A McCartneynak szánt üzenetek között található azonban egyszerű üdvözlés és személyes találkozóra való invitálás is. Az A4-es formátumra hajtogatott levelet pénteken indítják útra címzettjének Nagy-Britanniába.

Christina irigy Lady Gagára

Az amerikai énekesnő soha ilyen jól még nem érezte magát. Kisfia kihozta belőle a játékos oldalát. Christina 2008-ban szülte meg fiát, Maxot, és azóta úgy érzi, most van a legjobb formában. "A fiam kihozta belőlem a játékos Christina-t, magabiztosabb lettem, tudom mit akarok, és hogy ezt miként lehet elérni. Sokkal jobban értékel a testem is, és szexibbnek érzi magát." - mondta egy interjúban. Az amerikai énekesnő azt is elárulta, hogy aggasztja Lady Gaga hatalmas sikere, mivel a különc énekesnő komoly vetélytársa lett.

Jennifer Lopez konyhaasztalon szeretkezik


Az amerikai színész-énekesnőt legújabb filmjében egy konyhaasztalon látjuk szeretkezni. A The back-up plan című új filmjében egy terhes nőt alakít Jennifer, aki épp egy konyhában csábít el egy férfit, majd vadul szeretkezni kezd vele. Amikor a jelenetet felvették, Jennifer kitiltotta férjét, Mark Anthonyt a forgatásról. "Nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni a férjem. Nem hiszem, hogy végig kellene néznie, amint elcsábítok egy férfit a konyhaasztalon. Amúgy egyáltalán nem szeretem a szerelmi jeleneteket, mert kényelmetlenül érzem magam a forgatás közben. - nyilatkozta a színésszé avanzsált énekes. Jennifer Lopez egyébként többször is lenge öltözékben jelenik meg a filmvásznon.

Pekingi orvos felgyújtja a betegeit


Egy pekingi orvos nem mindennapi gyógymódot talált ki betegei gyógyítására. Egy kínai orvos a betegségtől szabadulni vágyók testére speciális olajban átitatott takarót helyez, amelyet nemes egyszerűséggel meggyújt. Akinek nem lenne elég a füle mellett égő takaró,abba tüzes tűket is szúr. Heti három terápia Han Li szerint már eredményre vezet. "A gyógyerő a meleg terápiában rejtőzik. Veszélyesnek tűnik, ám minden esetben felkészülünk, így eddig egyetlen páciensünk sem égett meg" - nyugtatgat a kezeléseket végző Han Li. A kezelésen átesett páciensek mind áradoztak, véleményük szerint a teljes ellazulás állapotába kerültek, annak ellenére, hogy milliméterekre a testüktől lobogott a tűz. Az 53 éves irodai alkalmazott Li Chanling például elárulta, hogy a terápia alatt a teste felett képződő hő szinte átvándorolt a testébe, ami csaknem teljesen kikapcsolta és a relaxáció legmélyebb fázisába jutott el.

Forrás: Hír24

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése