MAGAZIN HÍREK

2010. május 8., szombat

Főiskolák szépe és a Mr. Collegge 2010





Elődöntőhöz érkezett a Főiskolák szépe és a Mr. Collegge 2010 országos szépségverseny. Az est folyamán a prominens zsűri megszavazta a döntősöket, akiknek majd július 1-én a White Angel-ben szurkolhat a kedves közönség.

De ne szaladjunk ennyire előre, hisz a Fullextra is meg volt hívva a versenyre, hogy többek között végig kísérje egy nagyon csinos, szemtelenül fiatal (19 éves) joghallgató hölgy szereplését. Molnár Felícia -aki szerintem kísértetiesen hasonlít a gyönyörű Ördög Nórára- első versenyén igen otthonosan mozgott a kifutón, sőt a szépségharcban már edzettebb, „veterán” 22-24 éves hölgyekkel szemben, a bemutatkozó nyilatkozatában is nagy rutinnal kezelte a műsorvezető poénkodását. Valószínűleg, hogy a zsűri szemébe sütött a nap, hogy végül nem juttatták tovább, hisz a közönség ovációval fogadta minden szereplését. Fullextra szerint hatalmas fegyvertény, hogy a budapesti döntőről továbbjutva idáig eljutott Felie, s bár a pontszáma épp nem volt elegendő ahhoz, hogy most elsőre a döntőig meneteljen, szerencsére nem volt nagyon elkeseredve.


„Mindenre nyitott vagyok” –mondta Felícia, tehát, ha kedvem van majd megpróbálom jövőre is, de most sokkal fontosabb a nemzetközi jog vizsgám és az, hogy az afterpartyn egy jót bulizzak húgommal és a barátaimmal. Okos!!! Na igen nem hiába mondható el, minden versenyzőről, hogy felsőfokú végzettség várományosai. Belső forrásból tudom, s ezzel remélem nem árulok el nagy titkot, Felícia az afterparty után döntött és bár továbbra is az egyetemi tanulmánya lesz az első, a szépségipart sem adja fel -egy ilyen gyönyörű, nyilas hölgy miért is tenné- és jövőre megmutatja a zsűrinek, hogy tévedett. Hajrá Felie, nálam már most is nyertes vagy!





Ahogy mondani szokták, igen erős volt a mezőny, mely most duplán igaz volt azért, mert a hölgykoszorú mellett kigyúrt, mégis sármos, természetesen csupasz felsőtesttel és kockás hasakkal pózoló férfiakat is láthattunk versenyezni.











Az est házigazdája Debreceni Zita volt, de a prímet Újvári Zoltán Szilveszter, vagyis Zola vitte, aki nagyon sokszor nevettette meg a közönséget, hisz a legváratlanabb kérdéseket tette fel a versenyzőknek, e volt akit meg is táncoltatott.






ZOLA KÉRDÉS 1: „ Te egyenes háttal szoktál hányni?”
ZOLA KÉRDÉS 2: „Amikor fürdeted a kutyádat az büdös?”
ZOLA KÉRDÉS 3: „ Te lennél rúdtáncos oktató?”
ZOLA KÉRDÉS 1: „ Miért vagy te ennyire olajos?”


Persze Zita is nagyon kedves volt és nyilván azért mert késett fél órát, pluszfeladatokat is kapott. Az egyik versenyzővel akarva-akaratlanul forró táncot lejtett, igaz nagyon vigyázva, hogy nehogy összekenje magát a fiú testére kent olajjal.





Egyébként a fiúk elárulták, hogy nagyon meleg volt az öltözőben a levegő, főleg, hogy a versenyző lányok kenték rájuk.

Este kilencre lett meghirdetve a kezdés, de végül nagyon elcsúsztak, annak ellenére, hogy a Microsoft jóvoltából a zsűri PDA-s megoldással, elektronikusan szavazhatott. Persze ki ha nem épp Majka lett volna az, aki az igen, nem gombokkal ellátott egyszerű szavazószoftvert elrontja.
De maradtak hírességek a zsűriben így is, akiknek nem okozott gondot a technika. Az teljes felsorolás igényessége nélkül, láthattuk, volt, a zsűri soraiban ismert celebek is helyet foglaltak, többek között ott volt Kasza Tibi, a Bad Boyzos Alexisz, a rúd és strip-királynő, Pirner Alma, Köböl Anita, aki a Velvet arca, Danny Blue-val, valamint a tavalyi nyertesekkel, Csábi Tündével és Szabó Kristóffal. Az este hatalmas After Partyval folytatódott, melyről Dj Miller és a KARMATRONIC gondoskodott.

TALÁLKOZUNK A DÖNTŐN!

A nyertesek:

Nyuszis lányok:

Mindkét lányom jövőre döntős lesz !

Adj egy csókot Zita!

























Ugye a testvérem is nagyon szép!!! (Vanie és Felie)





















További életképek....
Playboy nyuszik is szépek voltak









A zsűri tanakodik

De jó kedvem van!!!

A zsűriben is bombázók ültek

TALÁLKOZUNK A DÖNTŐBEN!




2 megjegyzés:

  1. A képek és a videók magukért beszélnek! A hosszúra nyúlt, de jó hangulatú verseny kommentárja elfogult, de úgy gondolom joggal, mert a joggal birkózó Felie nem elfogult és hisz magában! Ésszel és szépséggel!!!!!

    VálaszTörlés
  2. A tudósítást megnézve mindenki láthatja, hogy sok szép és csinos lány van Magyarországon, mindegyikük másért-másért. Bármelyikük lesz a győztes , ez egy verseny, egy megmérettetés, amit felvállaltak és elismerés érte nekik.
    Hajrá lányok!

    VálaszTörlés